Kurser & Workshops

Home / Mina tjänster / Kurser & Workshops

Tala så att du hörs – Lyssna så att du hör!

Den här kursen är designad att för att bli sedd och bli hörd. Då krävs det medvetenhet om vad människor är villiga att höra, inte vad vi vill att dom ska höra. Är du villig att vara en inbjudan i varje situation? Om varje person skulle vara villig att vara vem vi är, skulle vi få fram varje budskap med lätthet. Vi övar på – Öppenhet – Sårbarhet – Tacksamhet – Energi – Ta emot människor.


Hitta glädjen i ledarskapet!

Den här kursen handlar om att du ska släppa taget om allt du lärt dig om vad business är och ta emot en helt ny paradigm. Med lättapplicerade verktyg lär du dig leda från oändliga möjligheter. Glädjen i ledarskapet börjar med ett inre välmående och vi tittar på följande – Inre och yttre ledarskap – Personligt växande och företags växande – Huvudet och hjärtat – Medveten ledarskap talanger som tex energetic empowerment presence som skapar ett energifält av kreativitet, expansion och glädje.


Hur bemöter vi varandra?

Hur bemöter vi varandra och får ökad energi i alla möten? Den här kursen ska ta oss ur dömande, beslut, projektioner, separationer, och avvisanden som vi skapar i samma stund vi möter en person. Hur vore det att bemöta varje människa totalt närvarande i nuet och ”connecta” med dem, höra dem, se dem. Vi lär ut olika verktyg hur du använder dig av energiflöden mellan människor och hur du släpper taget om åsikter och bemöter människor i total närvaro.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
SHARE
LinkedIn