Referenser

Home / Referenser

Du inspirerar för att du berättar din ”tunga” historia och idag strålar du som solen själv! Det är inspirerande! Man tänker: Vad har hon? Hur har hon gjort? Som mentor är du närvarande, engagerad, uppmuntrande och mänsklig. Jag spelar in mina samtal med dig för att inte missa alla frågor och annat som jag får under våra träffar. Efter en mentorsträff med dig är jag lätt, bubblig och entusiastisk! Du ser och ger det som jag behöver just i varje stund! 🙂 TACK!
”Malin Sandell”


Jag har blivit coachad av Vladica vid några tillfällen och kan starkt rekommendera henne som coach. Efter bara några coaching tillfällen kan jag känna en positiv förändring i mitt liv. Vladica har en förmåga att supporta mig i rätt riktning genom hennes intuition, klokhet och erfarenhet av att arbeta med olika människor. Dessutom behöver jag en coach som vågar vara lite tuff och ifrågasättande och dessa egenskaper besitter Vladica.

”Jenny Asima Persson”


Vladica as a facilitator is really about more Than meets the eye. It is an experience that seems impossible to describe and something you need to try for yourself. Her deep and outstanding knowledge of recovery processes in Body, mind and soul is astonishing. This combined with her profound knowledge in business (20 years professional experience in diversity, pioneering in it in Scandinavia) makes her one of the most versatile facilitators I know!
”Ilse Svensson de Jong”


När jag kom till AccessJoy första gången hade jag precis kommit från en av mina senaste depressioner men kände ändå att livet skulle vara bättre än det jag hade just då och det jag alltid har haft. Jag sa till Vladica att ”Jag vill öka min självkänsla” men fick så mycket mer…Jag fick en nyckel till att styra mitt eget liv och min egen utveckling, helt i min egen takt. Samtidigt blev fri från ett bipolärt liv av alkohol, droger och sex. Och det har gett mig, för första gången i mitt medvetna liv, ett lugn inom mig. Inte bara jämfört med den oron jag kände tidigare, utan ett lugn som jag inte är säker är från denna verkligheten. Jag ler, skrattar med lätthet och utan blockar. Livet är nu som en buffé som finns här för mig.


Tusind tak for en dejlig class Letting go by Living NOW i København. Wow efter at have clearet det med at være offer i sit liv har det været meget letter at se og være mig når folk manipulerer med mig, begyndte næsten at smile istedet for at bliv sur og tænk lærerne er begyndt at ring hjem til mig for at fortælle hvor godt det går i skolen med min søn Daniel istedet for at fortælle hvor svært han har det i skolen. Wow takker for de muligheder vi har nu og hvad mere er muligt hvad mere kan jeg vælge.
”Klem Karen”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
SHARE
LinkedIn